Sunday, February 8, 2009

FUCK ,

Babi asshole urghh. Seriously mmg fuck okay aaa ! -.-
Bodoh haa tk thn okay . Weyh anas apa mslh kau arh nak menggatal pegi laa . Eee laki plg bodoh prnh aku jmpe
Apa masalah ? Tbe2 nak maki hamun org mcm babi ko sape ? KO sape nak ckp aku bodoh, babi, pemals, dpt gaji buta ko sape haa? Hey ko punca nw asyh ngan fiqa dh lain . Amik lah amik diorg bkn kwn aku dah . If bestf tkde nye nak join ko gelak mlm tadi kan lpas ko ske2 maki aku

weyh suke hati lah aku nak sapu mcm mana pun apa mslh ? eyy aku keja bkn nak menggatal cm ko ngan 2 pmpuan tue . seriously aku tkkn ckp ngan diorg dua dah mmg sumpah aku tkkn ckp da
today rei hntr surat benti nak tknk rei benti gak pegi mati lahh ! weyh sape malas skrg sblum aku sapu korang boleh dating kan dkt meja 2 tue pmpuan tue punye keja pun belum hbs .
eyy dah pegi mati lah

3 comments:

  1. rei..
    chill laa...
    jgn mara2..
    k?
    bia nabil n syami settlekan..
    kayu kayu.. :P

    ReplyDelete